• English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

Előfizetések és Csomagok (Havidíjas, VitaMAX, Internet)

Válasz
Segítő Tanonc
Bejegyzések: 11
Regisztrált: ‎2012-02-17

Telefonadó és díjcsomagváltozások

T. Vodafone!

Engedjetek meg néhány megjegyzést a július 1-től életbe lépő változásokhoz, amelyek egy részről a telefonadó miatt lépnek életbe.
1, Csalódottan vettem tudomásul, hogy a kártyás előfizetők már nem fontosak, cca. 50-60 Ft-os hálón kívüli tarifák ezt jelzik, mindez percalapon! Eléggé gusztustalan, ha pl. belefutok egy hangpostába és 1mp-ért máris ennyivel leszek szegényebb! A telefonadó percenként kell megfizetni, és nem egy mp-ért! Ez így több mint igazságtalan!
2, Szintén csalódás, hogy a Vodafone nem vette figyelembe a tarifamódosítások (durva emelések!) esetén az előfizető hűségességét, egy kalap alá véve a 10 éve és fél éve hűséges előfizetőket!!!

3, Egy dolog a törvény, és egy dolog a profitorientáltság: csak a vodafone immáron az előfizetőket bünteti! Miért???
4, A 26 éven aluliaknak nyújtott kedvezmények továbbra is olyan nagyságrendűek, hogy a többi előfizető csak nyalja a szája szélét! Áruljátok már el, azért mert valaki idősebb miért nem jár neki 20 Ft-os percdíj az előfizetéshez?? Csak egyetemisták érdemlik ezt??? Nem hinném!
5, Kenguru szolgáltatás feltöltésekor Bónusz jár még ha minimális mértékben, de annak aki havonta tölti a kártyáját több ezer Ft-tal annak nem! Miért is? Aki 10 éve előfizető annak már nem kell adni semmit, úgyis maradni fog???
6, Az új Prepaides díjcsomagok már régen elvesztették a versenyképességüket, brutális emelések kapcsán már elviselhetetlenül magas díjak miatt az osztrák és szlovák határszélnél lakókat a szolgáltatásról való lemondásra késztetitek-> Lásd www.drei.at és www.tescomobile.sk ahol is még roamingolva is alacsonyabb díjakkal lehet kalkulálni!! Térjetek már észhez!!! Komárom és környékén az emberek egymás után dobják a kukába a magyar SIM-kártyákat, mivel Tesco Mobile hálón belül 1 azaz egy EUROCENT-ért azaz 3 FT-ért hivhatják egymást!!!! Osztrák határnál ugyanez a jelenség figyelhető meg!
Tényleg nem értitek?????  
7, Ha végre sikerül megérteni a helyzet fontosságát, akkor tessék elismerni végre az ügyfelek hűségességét, és nemcsak nyavajás 500 Ft-tal - ami szégyen is - az évenkénti hűséget. Mutatkozzon már meg a hűség a percdíjakban is! Kártyások esetén nem ártana ezt meglépni, mert egy többen váltanak majd szolgáltatót!!!

Remélem eljut ez az illetékesekhez is, mert szomorúan konstatálom, hogy 10 év hűség után kb 12 előfizetéssel NEM IGAZÁN VAGYUNK FONTOSAK a Vodafone-nak!! S szerintem vannak még több ezren akik hasonlóan érzik magukat... S ez nagyon nem jó irány!

Újonc
Bejegyzések: 1
Regisztrált: ‎2012-06-29
0

Re: Telefonadó és díjcsomagváltozások

Teljesen korrekt az előző irás!!!!

 

Én még azt nem értem ,ha elöfizetéses vagyok(sajnos még 1 évem van a hüség nyilatkozatnol)vissza fele nem

lehet menni a csomagbol,de az elöfizetést a telefon adó miatt köteles vagyok elfogadni???!!!!!!Ez hihetetlen.

Én is már jó 8 éve vagyok elöfizetéses,a telefon számláim 10-25.000.- között szoktak mozogni,,de az ügyfélszolgálat még arra se képes hogy egy emailt irjon vissza amit irtam nekik!!!Alig várom már hogy lejárjon a hűségnyilatkozatom és elmennjek a Vodafontol

Tag
Bejegyzések: 4
Regisztrált: ‎2012-04-05
0

Re: Telefonadó és díjcsomagváltozások

Felháborodás helyett gondolkodás! Lehetett bontani a hűségidős szerződéseket is. Én is azt tettem. Egyedi elbírálás alapján június 22.-én bontottam, nekem is egy év volt még hátra. Szóval ennyi. A lehetőség adott volt mindenkinek. Egyedi elbírálás nélkül június 8.-áig isBoldog smiley