• English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

Előfizetések és Csomagok (Havidíjas, VitaMAX, Internet)

Válasz
Újonc
Bejegyzések: 1
Regisztrált: ‎2012-05-31
0

Díjcsomag változások

Tisztelt Vodafone!

 

Kerestem, de sehol sem találtam az én előfizetésemre (Vodafone Business Extra 2 SME) vonatkozó módosított tarifát.

Honnan tudom meg - még lehetőleg az első emelt számla megérkezése előtt, hogy mennyi az annyi?

Moderátor
Bejegyzések: 198
Regisztrált: ‎2011-12-21
0

Re: Díjcsomag változások

Szia alvarez!

 

Ha a tarifacsomagod nem szerepel a honlapunkon található dokumentumban, a konkrét előfizetéseddel kapcsolatban kérjük, érdeklődj a 1270-es számon elérhető ügyfélszolgálatunkon, vagy az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címünkön, ahol ezzel kapcsolatban tájékoztatást tudunk adni!

 

Köszi és üdv.,

Ági

Segítő Tanonc
Bejegyzések: 11
Regisztrált: ‎2012-06-02
0

Re: Díjcsomag változások

Szisztok.

 

Szeretném tudni hogy a tarifahűség csak az előfizetőkre vonatkozik?Az előfizető nem változtathatja meg a tarifát.de a szolgáltató felemelheti a dijjat??Hogy is van ez????

 

Köszi a választ előlre is..

 

K

Segítő Tanonc
Bejegyzések: 11
Regisztrált: ‎2012-06-02
0

Re: Díjcsomag változások

Tisztelt Vodafone.

 

Még annyit ha határozott idejű,tarifahűséges előfizetésem van,vam mod valamilyen változtatásra,most hogy dijat emelnek?Hátrányosan érint ugyanis..

 

K

Újonc
Bejegyzések: 1
Regisztrált: ‎2012-06-02
0

Re: Díjcsomag változások

Kedves alvarez!

 

Ma bent jártam a helyi Vfon irodában, ez miatt az emelés miatt és dobtam egy hátast. Sim kártyánként 700 Ft + Áfa lesz az emelés. Én ezen nagyon kiakadtam, mivel a 700 Ft teljes átruházását is méltánytalannak tartom, de , hogy még ezt ( mivel nem teheti be adónemként, tehát szolgáltatásként teszi bele, gondolom ) még Áfá-val is növeli. háááááát. Mondjuk állambácsi jól jár, mivel így még egy áfá-val is többet kap. Én viszont sérelmezem, hogy mivel van hűségidőm ki vagyok szolgáltatva, mert ha felmondom a csomagom még fizethetek pluszba. Kezd elegem lenni az ilyen egyoldalú szerződésmódosításokból. Szerintem jogtalan.

Segítő Tanonc
Bejegyzések: 11
Regisztrált: ‎2012-06-02
0

Re: Díjcsomag változások

Teljesen igazad van,én is ezért vagyok kiakadva...nekem be kell tartanom a hűséget,de a vodafone ezt miért nem tartja be?????Teljesen kiakadtam,nagyon mérges vagyok,és azt hiszem h felmondom a szerződést mégha kötbért is kell fizetnem...abszolut nem korrektek!!!!!

Újonc Segítő
Bejegyzések: 7
Regisztrált: ‎2012-05-24
0

Re: Díjcsomag változások

Ráadásul mi van azokkal, akik nem is beszélnek havonta 350 percet? Mert ugye a 700 ft osztva 2ft/perccel az ennyi? Az ismerőseim zöme nem beszél havonta ennyit, mégis ki kell fizetni, holott a törvény szerint csak minden megkezdett perc/sms után kellene fizetni a 2 ft-ot, ráadásul áfa nélkül...

Újonc Segítő
Bejegyzések: 6
Regisztrált: ‎2012-02-23
0

Re: Díjcsomag változások

A Vodafone-tól kapott tájékoztatás szerint akik 2012. január 1.-je előtt kötötték a szerződésüket, azok a változások miatt junius 15.-ig élhetnek a szerződésbontás és/vagy tarifaváltás lehetőségével kötbér megfizetése nélkül.

Illetve ha elfogadják az idei évre tervezett módosítást, miszerint a 700 helyett csak 400, illetve a céges 2500 helyett 1400 ft/előfizető havi max adót kell fizetni a még párhuzamosan meglévő, szintén a telekom cégeket terhelő válságadó miatt, akkor elviekben a Vodafone is kompenzálni fogja a jelenlegi tarifaváltozásokat.

 

De ha rosszul tudom, majd kijavítanakBoldog smiley 

Alkalmankénti Látogató
Bejegyzések: 1
Regisztrált: ‎2012-06-03
0

Re: Díjcsomag változások

Szép napot mindenkinek!

Én csak erre lennék kíváncsi,hogy ez menyire igaz,mert már most visszavettem a tarifámat de így állunk,hogy még emelnek is árat inkább felmondom a szerződést!

Pedig már én is 2004 óta vagyok előfizető nem kis összegeket fizettünk már be de semmit nem érük hűségre adnak 2000 ft kedvezményt ne röhögtessük már egymást!

 

Ez valóban élni fog:

 

Megússza a kötbért, aki emiatt mondja fel a szerződését.

 

telefonadó miatti díjemelések megnyithanak egy kaput a szolgáltatók szerződésein. Bármilyenhűségidő felmondható ugyanis abban az esetben, ha az ügyfelet kedvezőtlenül érintő változás áll be a szerződésben. Egy áremelésnél mi más lehetne kedvezőtlenebb?!

De mit is jelent ez a gyakorlatban? Aki akarja megteheti, hogy kötbér következmények nélkülfelmondja a szerződését. A Vodafone esetében - ők már bejelentették az emelést - ez azt jelenti, hogy azt, amit egyébként a hűségidő első évében ki kellene fizetni kötbérként vagyis 37 ezer forintot most "megspórolhatjuk". Aki már a második évét taposta az kvázi 25 ezer forintot spórolhat most, ennyi lett volna ugyanis a kötbér, amit most kénytelenek elengedni - tudtuk meg a cég ügyfélszolgálatától. Ráadásul, aki részletre vette a telefonját, annak ugyan a fennmaradó havi összegeket rendeznie kell a szerződésbontás előtt, de a kedvezmény nem vész el. (Ez pedig egy listaáras készülékkel szemben több tízezres különbség is lehet.)

Úgy tűnik a Vodafone-nál azért már korábban sejtettetek valamit a telekomadóval járó kellemetlenségekről. Csak azok az ügyfeleik mondhatják fel ingyenesen a hűségidős szerződésüket, akik ezt 2012 január elseje előtt kötötték – közölték az ügyfélszolgálaton. A többieknek ki kell fizetni a készülékre kapott kedvezménydíjakat is.

De, aki belefutott egy átgondolatlan kétéves hűségakcióba, illetve körülnéz egy kicsit és talál olyan díjcsomagot, amiről korábban áhítozott, de nem tudott váltani a hűségidő miatt, azoknak most szabad a pálya. Kétségkívül a lehetőség csak egyszeri, és az emelések miatti forgalmi díj növekedés miatt hamar elmúlik majd a miatta érzett öröm.

A többi szolgáltató, akik hasonló Általános Szerződési Feltételekkel (ÁSZF) rendelkeznek, és még nem emeltek júliustól – bár a Telenor jelezte, hogy fog – hasonló cipőben járhatnak.

Alkalmankénti Látogató
Bejegyzések: 1
Regisztrált: ‎2012-06-04
0

Re: Díjcsomag változások

Sajnos a szolgáltató mindent megtehet, ebbe törődj bele! Én lassan két éve kötöttem szerződést 100 Plus Surfre, az akkor 4000 Ft volt, mostanában 4450 Ft, júliustól ÁSZF szerint 4880 Ft. Több, mint 20%! Tudom, 2%-kal magasabb ÁFA, meg telefonadó, na de 20%? +880Ft?